Het werk in ‘t kort
Werk jij als zzp’er in de bouw als metselaar, maar ben je op zoek naar nieuwe opdrachten? Ook dan kijken wij graag met je mee of we interessante bouwprojecten voor je hebben.

Als zzp’er metselwerken is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en in het bezit bent van eigen gereedschap en vervoer. Je bent werkzaam vanuit de regio Drechtsteden en bent bereid om op diverse projecten te werken. Samen met de metselploeg ga je aan de slag om de woningbouwprojecten te metselen.

Wie ben jij?
Je bent op de hoogte van alle kennis van het metselvak maar ook van de veiligheidsregels. Dit betekent dat je in bezit bent van een VCA-certificaat VOL en minimaal 5 jaar aantoonbare zelfstandige werkervaring hebt als metselaar.
Je werkt in een enthousiaste en gemotiveerde ploeg metselaars waar een voorman aanwezig is. Op de bouw is alles goed georganiseerd wat betreft alle benodigdheden voor het metselwerk.

Snelle betaling!
Als ZZP’er wil je uiteraard snel betaald worden en dat is bij SVL goed geregeld! Jij levert de kwaliteit, SVL regelt binnen twee weken de betaling. Mooi geregeld toch?

Wat nu?
Wil je graag als ZZP’er (metselaar) aan de slag in de regio Drechtsteden? Neem snel contact op met Anne Leenman op 085-4839150.