Metselen

Metselen blijft vakmanschap en SVL is jouw onderaannemer voor het complete metselwerk. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden uit handen nemen, van begin tot eind. Inclusief ons vaste team van professionele metselaars en al het benodigde materiaal. Vakmanschap staat voorop en dankzij onze topmetselaars kunnen wij al ruim 50 jaar zeggen dat wij staan voor gevelmetselwerk van topkwaliteit!

Pointeren

Bij deze techniek gebeurt het metselen en voegen tegelijk. De stenen worden ‘vol’ en ‘zat’ gemetseld. Daarna wordt de voeg afgewerkt met een pointmaster waarmee een strakke en vlakke voeg wordt gecreëerd. Een van de voordelen hiervan is, los van de kwaliteit, dat het voegen sneller klaar is waardoor het steigermateriaal sneller kan worden afgebroken. Hierdoor bespaar je tijd én geld. Pointeren is bij SVL inmiddels meer dan vanzelfsprekend vanwege het mooie resultaat. Onze vakmensen zorgen ervoor dat dit kwalitatief en probleemloos verloopt.

Stellen

Het stelwerk vormt de basis voor het metselwerk. Hiermee kan metselwerk goed loodrecht en horizontaal worden uitgevoerd. Stelwerk is een precisiewerk dat door onze specialisten wordt uitgevoerd en is onderdeel van ons totaalpakket.

Voegen

Goed voegwerk is van belang voor het metselwerk en zorgt voor de uitstraling van een bakstenen gevel. Daarnaast zorgt voegwerk voor het ‘ademen’ en afvoeren van water. Bij SVL Metselwerken kun je nagenoeg voor alle soorten voegafwerking terecht; onze vakmensen beheersen alle technieken zoals knipvoegen, schaduwvoegen of een extra diepe voeg.

Isoleren

Het isoleren dus verduurzamen van een woning, is niet meer weg te denken in deze tijd. Tussen de binnen- en buitenschil van een woning wordt de juiste isolatie aangebracht die voldoet aan de keurmerken voor Duurzaam Bouwen en wordt uitgevoerd door onze isolatiespecialisten. Het isoleren is onderdeel van ons complete aanbod waarmee SVL jouw bouwproject tot in de puntjes kan verzorgen.

Maak snel een afspraak

Bel ons op 085 4839150

Wil je meebouwen aan ons succes en meegroeien qua kennis en vakmanschap? Samen de handen uit de mouwen steken en gaan voor het allerbeste resultaat?