N

Vakmensen met passie

N

Persoonlijke aanpak

N

Betrouwbaar en precies

Totaalaanbieder

Met drie generaties van metselaars kun je wel zeggen dat metselen in je bloed zit. Overgedragen van grootvader op vader is nu de derde generatie Leenman aan het werk. Anne Leenman is als derde generatie nu aan de slag en heeft na vele jaren ervaring bij Leemax BV besloten om met SVL Metselwerken de klanten nog beter van dienst te zijn. SVL Metselwerken is een oer-Hollands bedrijf met een handen-uit-de-mouwen mentaliteit waar met korte lijnen wordt gewerkt en waar daadkrachtige voormannen op de bouwplaats zorgen voor kwaliteit.

SVL Metselwerken is dé totaalaanbieder in het ruwbouwpakket voor de aannemer. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, dat kan bijna niet anders na zoveel jaren ervaring in het metselwerk. Van cascomontage tot aan het complete metsel-, voegwerk- en steigerwerk ben je bij SVL aan het juiste adres.

Je hebt vooraf inzicht in de kosten, je weet je hoe de planning eruit ziet en wie jouw vaste aanspreekpunt is tijdens het bouwproces. Helder, transparant en duidelijk. Eigenlijk kun je wel stellen dat SVL de partij is voor de complete bouw. Alleen het dak hoeft er nog maar op zogezegd.

Werkwijze

SVL werkt uiteraard conform alle wettelijke eisen en regelingen. Met een team van ruim veertig vaste professionals wordt er dag in dag uit gewerkt aan diverse projecten in het midden en westen van het land.
Waarom een vast team van professionals? Omdat je weet wat je aan elkaar hebt en vaste gezichten zorgen voor een continuïteit in kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met de platte en informele organisatie, inclusief wekelijkse controle op de bouwplaatsen, zorgt SVL Metselwerken voor zekerheid en kwaliteit. Door op de bouwplaats zo efficiënt mogelijk te werken kan er een flinke kostenbesparing worden bereikt en worden talenten optimaal benut. Zo zijn de steigerbouwers geen metselaars en andersom. Meedenken in het proces en meer doen dan metselen alleen. Niets meer aan toe te voegen dus.