Een werkdag in het kort
In de bouwkeet begin je s ‘ochtends met een bak koffie aan de werkdag. Als voorman metselaar bespreek je even kort de dag door met de ploeg metselaars voordat iedereen weer aan de slag gaat.

Jullie zijn bezig op een woningbouwproject waar 20 woningen nieuw worden gebouwd. De ploeg metselaars en oppermannen zijn weer begonnen en als voorman werk je gewoon met de ploeg mee. Zo nu en dan controleer je hoe het ervoor staat, beantwoord je vragen van de ploeg of je spreekt met de uitvoerder die langskomt op de bouw om een kijkje te nemen. Als voorman ben je het aanspreekpunt voor beide partijen.

Je werkt samen met een enthousiaste ploeg op een goed georganiseerde bouw. Alle benodigde materialen zijn op voorraad en jij zorgt ervoor dat alles snel geregeld wordt, mocht er toch nog iets ontbreken zodat de metselaars ongestoord door kunnen werken.

Wie ben jij?
Wij zoeken een zelfstandig voorman metselaar die graag het aanspreekpunt is voor de metselploeg. Je neemt je verantwoordelijkheid, bent 40 uur per week beschikbaar en zorgt voor een goede werksfeer op de bouw. Je bent in het bezit van VCA-certificaat VOL of bereid deze op korte termijn te halen.

Wat krijg je daarvoor terug?
Als voorman metselaar word je verloond volgens de BOUW-cao waarin we kijken naar een salaris passend bij jouw functie en ervaring. Uiteraard is jouw eigen ontwikkeling ook belangrijk en kijken we na verloop van tijd wat er eventueel mogelijk is qua ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Wat nu?
Wil je graag als voorman metselaar aan de slag in de regio Drechtsteden? Neem snel contact op met Anne Leenman op 085-4839150.