Het werk in ‘t kort
Als opperman metselwerken werk je samen met ervaren metselaars en assisteer je hen bij de metselwerkzaamheden. Je voorziet de metselaars van materialen zoals stenen, specie en cement.
Samen met de metselploeg werk je op diverse woningbouwprojecten. Er is altijd een ervaren metselaar en/of voorman metselaar aanwezig waar je terecht kunt met je vragen.

Wie ben jij?
Heb je zojuist je opleiding Bouw/Metselaar afgerond of wil je graag het vak opperman metselwerken leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste opperman die het metselvak graag wil leren.

Om als opperman te gaan werken is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat of bereid bent deze op korte termijn te halen. Je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en overige afspraken op de bouw. Ben je in bezit van eigen vervoer zodat je zelfstandig op de bouw kan komen?

Wat krijg je daarvoor terug?
Als opperman word je verloond volgens de BOUW-cao waarin we kijken welk salaris passend is bij jouw functie en ervaring. Toon je initiatief, zien wij jouw motivatie en enthousiasme om door te groeien naar metselaar? Dan willen wij hier zeker aan meewerken en kijken we samen naar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Wat nu?
Wil je graag als opperman aan de slag in de regio Drechtsteden? Neem snel contact op met Anne Leenman op 085-4839150.