Het werk in ‘t kort
Wij hebben een enthousiaste ploeg met metselaars en oppermannen. Met elkaar werken we op diverse woningbouwprojecten waar we mooie, nieuwe woningen metselen. Op de bouw heeft je nieuwe werkgever alles goed georganiseerd en geregeld zodat jij onbezorgd kunt doorwerken. Heb je vragen of gereedschap nodig? Dan is daar altijd de voorman bij wie je terecht kan.

Wie ben jij?
Belangrijk is dat je ervaring hebt in het metselvak zodat je zelfstandig kunt werken, maar daarnaast ben je sociaal en kun je op een duidelijke en leuke manier communiceren en samenwerken met de ploeg van oppermannen en metselaars. Samen met deze ploeg werk je 40 uur per week. Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze op korte termijn te halen. Ben je in bezit van eigen vervoer zodat je zelfstandig op de bouw kan komen? En ben je op zoek naar een nieuwe werkgever met leuke metselprojecten in de omgeving van Drechtsteden? Kom dan bij ons werken!

Wat krijg je daarvoor terug?
Als je een langere periode bij ons aan de slag bent en alles verloopt goed met een positieve samenwerking, dan kijken we graag met je mee naar jouw verdere ontwikkeling en/of doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden we je een salaris conform de BOUW-cao, waarin we kijken naar je ervaring en kennis.

Wat nu?
Wil je graag als metselaar aan de slag in de regio Drechtsteden? Neem snel contact op met Anne Leenman op 085-4839150.